JAMIPAJA BBG:n oppilaille 11.4.2015

23.03.15

Kategoria: tiedote, yhteissoitto |

JAMIPAJA

11.4.2015 klo 12-15 Lumon musiikkiluokassa (4.krs)

Musiikkiopisto BBG järjestää oppilailleen maksuttoman JAMIPAJAN, jossa nimensä mukaisesti jammaillaan yhdessä. Lisäksi kokeilemme erilaisia komppeja ja soittimia, sovitetaan musiikkia, ehkä vähän improvisoidaankin ja ennen kaikkea nautitaan yhdessä musisoimisesta. Mukaan mahtuvat niin vasta-alkajat kuin pidemmälle ehtineet soittajat ja laulajat, mukaan tarvitsee vain oman soittimen ja iloista mieltä.

Jamipajan vetävät BBG:n opettajat Risto Takala (rummut) ja Tanja Varha (laulu). Risto on freelance-rumpali (mm. Kokko Quartet), joka on soittanut pitkin Eurooppaa niin marssibändeissä kuin jazzyhtyeissä. Lisäksi hänellä on kattava kokemus niin rumpu- kuin bändiopettamisesta. Tanja on freelance-laulaja ja -laulunopettaja, jonka repertuaariin kuuluu vokaali- ja konsonanttitaide huutohevistä oopperaan ja muinaispohjoismaiseen karjakutsuun.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse (tanja . varha (a) musiikkiopisto . fi ) 6.4. mennessä. Jamipajaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuneille lähetetään jamimateriaalia sähköpostitse, jotta siihen voi etukäteen hieman tutustua. Mitään ei kuitenkaan tarvitse osata, me opetamme. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentointia.