Etusivu / Opetus

Soitattaako, laulattaako, kiinnostaako musiikki?

Musiikkiopisto BBG:ssä voit opiskella soittamista, laulamista ja musiikin teoriaa niin omaksi iloksi kuin ammattiopinnot mielessäsi. Meillä on innostavat, ammattitaitoiset opettajat ja yli 400 oppilasta vauvasta vaariin. Oppilaillamme on mahdollisuus suorittaa kurssitutkintoja oikeus ilmaiseen teoriaopetukseen.

Opetusviikkoja on lukuvuodessa 30 kpl (15 syys- ja 15 kevätlukukaudella), minkä lisäksi oppilaat voivat osallistua yhteismusisointiin ja esiintymisiin pitkin lukuvuotta. Meille ei ole pääsykokeita, mukaan pääsee ilmoittautumalla vaikka kesken lukukauden (edellyttäen toki, että opettajalla on tilaa). Voit myös ilmoittautua aluksi kolmen kerran kokeiluun, joka maksaa 1/5 lukukausimaksusta. Soitto- ja laulutuntien hinnat riippuvat tunnin pituudesta.

Tarjoamme musiikin taiteen perusopetusta yli 20 opetuspaikassa ympäri Vantaata. Oheisista linkeistä pääset tutustumaan tämänhetkiseen opetustarjontaamme, opettajiin ja opetuspaikkoihin. Tulevan lukuvuoden opetus pyritään järjestämään vähintään edellislukuvuoden laajuudessa. Tiedustele rohkeasti soitinta kuin soitinta – yritämme parhaamme mukaan vastata tarpeeseen tarjoamalla opetusta uusissa instrumenteissa ja perustaa uusia opetuspisteitä oppilaiden lähikouluille!