Opettajaesittelyssä Anna Kiiski

20.09.17 opettajat:

DSC_0677

 

”Hei! Olen Helsinkiläinen viulisti ja musiikkipedagogi. Aloitin viulunsoitonopettajana BBG:llä vuonna 2010. Valmistuin vuonna 2012 Metropolia amk:sta viulupedagogiksi. Musiikin maailmaan ja musiikkikasvatukseen laajemmin olen syventynyt viime vuosien aikana Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolla. Vuonna 2018 minusta tulee musiikin maisteri.

Olen opettanut viulunsoittoa melkein 10 vuotta eri puolilla pääkaupunkiseutua. Oppilainani on ollut lapsia, nuoria ja kaikenikäisiä aikuisia sekä viulunsoiton vasta-alkajia että pidemmälle edenneitä. Olen opettanut myös niitä, jotka ovat aikaisemmin harrastaneet viulunsoittoa, mutta jättäneet viulun koteloon useiksi vuosiksi. Minun tunneilleni voikin tulla puhaltamaan pölyt soittimesta ja kokeilemaan, josko kauan sitten hankitusta soittotaidosta voisi yhä olla iloa.

Opettajana pyrin auttamaan jokaista oppilastani rakentamaan hyvää ja oman näköistään suhdetta musiikkiin, itseilmaisuun ja viulunsoittoon innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Viulunsoiton taitoja hiomme erityylisten kappaleiden, teknisten harjoitusten, yhteissoiton ja oppilaan oman musiikillisen keksinnän kautta – vain mielikuvitus on rajana. Jokainen oppilas on yksilö ja jokaiselle asetamme myöskin omat tavoitteet. Tervetuloa tunneille!”

Opettajaesittelyssä Heidi Jakkula

17.08.17 opettajat:

Heidi Jakkula

”Olen Metropolia AMK:sta valmistunut laulaja ja laulunopettaja. Olen opettanut laulua ja musiikin teoriaa BBG Musiikkiopistossa Vantaalla vuodesta 2010 lähtien. Oppilaissani on niin lapsia, nuoria, aikuisia kuin eläkeläisiäkin, he kuvailevat minua innostavaksi, kannustavaksi ja aikaansaavaksi opettajaksi. Opetan mielelläni aloittelijoita, luokallani on monta vasta aikuisena lauluharrastuksensa aloittanutta laulajaa. 

 
Taitoa tai lahjakkuutta tärkeämpää minulle on oppilaan motivaatio, sen avulla jokainen voi kehittää omaa ääntään ja tulla paremmaksi. Klassinen laulu on ominta alaani, mutta tunneilla tervettä äänenkäyttöä voidaan opetella oppilaalle mieleisen ohjelmiston parissa. 
 
Olen myös musiikin perusteiden opettaja ja autan mielelläni oppilaitani ymmärtämään nuotteja ja hahmottamaan musiikkia. Laulupedagogi-opintojeni aikana erikoistuin myös lasten laulunopetukseen ja tein varhaisiän musiikkikasvatuksen opintoja. Syksyn aikatauluissa on vielä jokunen vapaa aika, tervetuloa laulutunneille!”

BBG:n Joulusoitto 2.12.2017

26.11.17 konsertit:

BBG:n Joulusoitto 2.12.2017

Konsertit järjestetään Lumo-salissa (Os. Urpiaisentie 14, Vantaa) ja niihin on vapaa pääsy

Osa 1 – klo 11:00
Tässä konsertissa kuullaan laulajia, viulisteja, huilisteja sekä kitaristeja
(Opettajat: Anna Kiiski, Johannan Salminen, Heidi Jakkula ja Osku Holmström)

Osa 2 – klo 12:15
Tässä konsertissa kuullaan pianisteja, kitaristeja ja laulajia
(Opettajat: Mika Perkiö, Heta Rautio-Härkönen, Paula Laakkonen, Osku Holmström ja Heidi Jakkula)

Osa 3 – klo 13:30
Tässä konsertissa kuullaan pianisteja, kitaristeja ja laulajia
(Opettajat: Elena Nazarova, Maarit von Nandelstadh, Tiina Korkiainen, Anna Halmetoja, Osku Holmström)

TERVETULOA KONSERTTEIHIN!

BBG:n teoriaopetus syksyllä 2017

23.08.17 teoria:

Tervetuloa teoriatunneille!

Tämän syksyn teoriatunneilla jatkamme viime lukukaudella aloitettuja teemoja (säveltapailu ja rytmit) ja sen lisäksi keskitymme erilaisiin sointuihin ja niiden käyttöön melodian soinnuttamisessa sekä kvinttiympyrän opetteluun. Perusasiat (kuten nuottien ja taukojen nimet ja aika-arvot, perusintervallit jne.) olisi hyvä olla jo hallussa, vaikka niitä tarpeen tullen kertaillaankin. Tunneilla myös lauletaan ja soitetaan. Kaikki nämä taidot edistävät nuotinlukua ja sitä kautta omaa musisointia. Sekä soittajat että laulajat ovat tervetulleita tunnille – oma ääni ja uskallus käyttää sitä yhdessä muiden kanssa riittävät. Tunneille tarvitset kynän ja nuottipaperia, muut materiaalit saat opettajalta.

Teoriatunnit järjestetään Lumon musiikkiluokassa (4. krs, lk 413) keskiviikkoisin klo 17:15 – 18:00. Syyslukukaudella opetuspäivät ovat 6.9., 13.9., 4.10., 11.10., 25.10., 1.11., 8.11., 15.11., 22.11., 29.11. ja 13.12. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen heidi.jakkula (at) musiikkiopisto.fi, samasta osoitteesta voit kysellä lisätietoja.

Lukukausi alkaa ma 28.8. alkaen

14.08.17 Ei kategoriaa:

Hei!

Lukukauden alku lähenee. Muistathan olla yhteydessä opettajaasi, varmistaaksesi soitto-/laulutunnin ajankohdan.

Jos tarvitset opettajasi yhteystiedot, niin soita toimiston numeroon 050-569 3722.

Uusi oppilaita mahtuu vielä. Ilmoittatuminen käy helpoiten nettisivujemme ilmoittatumislomakkeella.

 

Lämmintä elokuuta kaikille!!

Olemme kesätauolla!

17.07.17 Ei kategoriaa:

Opetus jatkuu jälleen maanantaista 28.8.2017 alkaen.

Uusille oppilaille vapaita opetuspaikkoja on vielä muutamia jäljellä.

Voit ilmoittautua myös kesällä. Halutessasi voit myös kysyä lisää toimiston numerosta

050-569 3722

 

Hyvää kesää!

Laulattaako? Kokeile Kesälaulupakettia!

25.04.17 Ei kategoriaa:

LAULATTAAKO..?
TÄSSÄ BBG:N KESÄLAULUPAKETTI!

Jos sinua laulattaa vielä lukuvuoden päättymisen jälkeenkin, tartu BBG:n kesätarjoukseen: 4 x 45 min. laulutuntipaketti hintaan 149€ (lisätunnit 35€/kerta), opettajana Heidi Jakkula.

Tuntien ajankohdat sovittavissa suoraan opettajan kanssa opettajan tarjoamina aikoina, opetuspaikkoina LUMO Korsossa (toukokuun ajan), kysy opettajalta muista mahdollisista opetuspaikoista. Tunnit voidaan sopia myös oppilaan kotiin, jos sieltä löytyy piano.

Tässä on hyvä mahdollisuus jatkaa lukukautta pidemmälle kevääseen tai kokeilla sopisiko lauluharrastus sinulle. Kesäpaketin tunnit on käytettävä kesän 2017 aikana 11.8.2017 mennessä.

Ilmoittautumiset nettisivuillamme osoitteessa vantaanbbg.fi/ilmoittautuminen/ (Muuta tietoa –kohtaan maininta KESÄLAULUPAKETTI), kyselyt, lisätiedot ja tuntien sopimiset sähköpostitse (heidi.jakkula@musiikkiopisto.fi) tai puhelimitse p. 050-5143435.

TERVETULOA LAULAMAAN!

BBG:n kevätsoittajaiset la 22.4.2017

20.04.17 Ei kategoriaa:

BBG:n kevätsoittajaiset pidetään la 22.4.2017 Lumo-salissa, konsertteihin on vapaa pääsy

Osa 1 klo 11:00 – pianisteja, kitaristeja, laulajia
Opettajat:
Paula Laakkonen
Osku Holmström
Heidi Jakkula
Tiina Korkiainen

Osa 2 klo 12:15 – pianistien konsertti
Opettajat:
Elena Nazarova
Maarit von Nandelstadh

Osa 3 klo 13:30 – pianisteja, laulajia, viulisteja, kitaristeja
Opettajat:
Jukka Hartemo
Mika Perkiö
Anna Kiiski
Heidi Jakkula

Osa 4 klo 15:00 – pianisteja, laulajia, bändit
Opettajat:
Heta Rautio-Härkönen
Ville Leppänen
Heidi Jakkula

Vantaan kaupunki tukee toimintaamme

21.03.17 Ei kategoriaa:

Vantaan kaupunki tukee Musiikkiopisto BBG:n toimintaa

Hauskaa joulua!

16.12.16 tiedote:

BBG:n väki toivottaa kaikille hauskaa joulua ja oppilaille ja opettajille ansaittua joululomaa! Kevätlukukausi starttaa ma 9.1. alkaen, silloin nähdään taas!

img_0191-2

kuva: Heidi Jakkula