Opettajaesittelyssä Heidi Jakkula

17.08.17

Kategoria: opettajat |

Heidi Jakkula

”Olen Metropolia AMK:sta valmistunut laulaja ja laulunopettaja. Olen opettanut laulua ja musiikin teoriaa BBG Musiikkiopistossa Vantaalla vuodesta 2010 lähtien. Oppilaissani on niin lapsia, nuoria, aikuisia kuin eläkeläisiäkin, he kuvailevat minua innostavaksi, kannustavaksi ja aikaansaavaksi opettajaksi. Opetan mielelläni aloittelijoita, luokallani on monta vasta aikuisena lauluharrastuksensa aloittanutta laulajaa. 

 
Taitoa tai lahjakkuutta tärkeämpää minulle on oppilaan motivaatio, sen avulla jokainen voi kehittää omaa ääntään ja tulla paremmaksi. Klassinen laulu on ominta alaani, mutta tunneilla tervettä äänenkäyttöä voidaan opetella oppilaalle mieleisen ohjelmiston parissa. 
 
Olen myös musiikin perusteiden opettaja ja autan mielelläni oppilaitani ymmärtämään nuotteja ja hahmottamaan musiikkia. Laulupedagogi-opintojeni aikana erikoistuin myös lasten laulunopetukseen ja tein varhaisiän musiikkikasvatuksen opintoja. Syksyn aikatauluissa on vielä jokunen vapaa aika, tervetuloa laulutunneille!”

Ei kommentointia.