Opettajaesittelyssä Anna Kiiski

20.09.17

Kategoria: opettajat |

DSC_0677

 

”Hei! Olen Helsinkiläinen viulisti ja musiikkipedagogi. Aloitin viulunsoitonopettajana BBG:llä vuonna 2010. Valmistuin vuonna 2012 Metropolia amk:sta viulupedagogiksi. Musiikin maailmaan ja musiikkikasvatukseen laajemmin olen syventynyt viime vuosien aikana Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolla. Vuonna 2018 minusta tulee musiikin maisteri.

Olen opettanut viulunsoittoa melkein 10 vuotta eri puolilla pääkaupunkiseutua. Oppilainani on ollut lapsia, nuoria ja kaikenikäisiä aikuisia sekä viulunsoiton vasta-alkajia että pidemmälle edenneitä. Olen opettanut myös niitä, jotka ovat aikaisemmin harrastaneet viulunsoittoa, mutta jättäneet viulun koteloon useiksi vuosiksi. Minun tunneilleni voikin tulla puhaltamaan pölyt soittimesta ja kokeilemaan, josko kauan sitten hankitusta soittotaidosta voisi yhä olla iloa.

Opettajana pyrin auttamaan jokaista oppilastani rakentamaan hyvää ja oman näköistään suhdetta musiikkiin, itseilmaisuun ja viulunsoittoon innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Viulunsoiton taitoja hiomme erityylisten kappaleiden, teknisten harjoitusten, yhteissoiton ja oppilaan oman musiikillisen keksinnän kautta – vain mielikuvitus on rajana. Jokainen oppilas on yksilö ja jokaiselle asetamme myöskin omat tavoitteet. Tervetuloa tunneille!”

Ei kommentointia.