Opettajaesittelyssä Ville Leppänen

19.04.11

Kategoria: Ei kategoriaa, opettajat |

Ville Leppänen

Ville Leppänen on yksi Musiikkiopisto BBG:n kitaran-, basson- ja bändisoiton opettajista, jonka opetusalueena ovat Korson ja Rekolan alueen toimipisteet. Hän on toiminut ammattimuusikkona 20 vuotta ja opettanut 10, joten näkökulmaa riittää niin harrastajien kuin ammattilaisiksi halajavien tarpeisiin.

Villen opetuksen ytimen muodostavat oleelliset rock- ja poptyylit (sähkö- ja akustinen teräskielinen kitara) sekä klassisen musiikin perustaso. Hänen erityisalueitaan ovat blues-rock, akustinen ja sähköinen blues, country, swing/jazz sekä hawaiian/steel. Ville opettaa em. instrumenttien lisäksi lap steel -kitaran (havaijikitaran) ja pedal steel -kitaran soittoa sekä mandoliinin ja ukulelen soiton perustietoutta.

Ville on myös laulaja-lauluntekijä, jonka kappaleita ja sovituksia on levytetty noin sata kappaletta. Häneltä kannattaakin kysellä vinkkejä säveltämiseen, sanoittamiseen ja sovittamiseen.

”Kiinnostaako kitaransoitto? Uutta voi aina oppia, tyhjältä pöydältä on hyvä aloittaa! Haluaisitko hioa ruosteet käyttämättömistä taidoistasi tai laajentaa osaamistasi tietyillä osa-alueilla? Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä tavoitteesi ja se, miten voin auttaa sinua niiden saavuttamisessa!

Ville”


Kommentoi