Teoriaopinnot keväällä 2011 – tule mukaan!

21.12.11

Kategoria: teoria, tiedote |

Uuden vuoden startattua jatkuvat myös BBG:n teoriatunnit. Tunneille ovat tervetulleita ovat kaikki ne oppilaat, jotka haluavat oppia lukemaan nuotteja, kirjoittamaan musiikkia ja ymmärtämään mitä nuottien taakse kätkeytyy. Teoriatuntien asiat ovat sellaisia, joita voit soveltaa omilla soitto- ja laulutunneillasi ja saada niistä entistä enemmän irti – kannattaa siis kokeilla!

Ryhmiä on kaksi ja tunnit pidetään LUMOn luokassa 318 torstai-iltaisin. Tunnit alkavat to 12.1.2011.

Klo 17-18 tunnilla jatkamme siitä, mihin pääsimme tänä syksynä eli kaikki, jotka ryhmässä ovat olleet syksyn mittaan voivat tulla mukaan. Ryhmään mahtuu myös uusia opiskelijoita, jos perusasiat kuten nuottien nimet ja perusrytmit ovat edes vähäsen tuttuja. Klo 18-19 tunnilla jatketaan myös syksyn asioilla, mutta otetaan rinnalle myös uutta juttua.

Kevätpuolella on opetusta 12 kertaa, tarkemmat päivämäärät selviävät ensimmäisellä tapaamiskerralla. Kevään päätteeksi pidetään myös koepäivä, jolloin voi tulla suorittamaan teoria-osioita. Kokeeseen voi tulla, vaikka ei olisi ollutkaan tunneilla mukana, jos asiat ovat muuten hallussa.  Jos joku asia askarruttaa, niin kysy Heidiltä heidi.jakkula(at)musiikkiopisto.fi. Mukaan voi tulla myös kesken lukukauden kurssien vaihtuessa.

Kevään aikataulut ovat seuraavat:

klo 17-18 -ryhmässä:

  • 12.1. alkaen Soinnut 1 ja Melodia 1 (näitä tehdään rinnakkain koko kevät)

klo 18-19 ryhmässä:

  • 12.1. alkaen Rytmi 2 ja Melodia 1 & 2 (näitä tehdään rinnakkain koko kevät)
  • niille oppilaille, jotka ovat jo suorittaneet kevään aikana suoritettavat osiot, pyritään räätälöimään opetussisältöjä tarpeen mukaan – kannattaa olla yhteydessä Heidiin!
Tarkemmat sisällöt löytyvät klikkaamalla TÄSTÄ
Näkemisiin!
Terveisin BBG:n teoriaope Heidi

Ei kommentointia.