Teoriatunnit keväällä 2014

02.01.14

Kategoria: teoria |

BBG:n musiikinteorian tunnit jatkuvat kevätlukukauden puolella torstaina 16.1. Tunneille ovat tervetulleita ovat kaikki ne oppilaat, jotka haluavat oppia lukemaan nuotteja, kirjoittamaan musiikkia ja ymmärtämään mitä nuottien taakse kätkeytyy. Teoriatuntien asiat ovat sellaisia, joita voit soveltaa omilla soitto- ja laulutunneillasi ja saada niistä entistä enemmän irti – kannattaa siis kokeilla!

Musiikinteorian opintoja on tarjolla seuraavasti:

Torstaisin Lumossa lk 318, os. Urpiaisentie 14  01450, VANTAA

Opetuskertoja 13 x syksyllä ja 13 x keväällä, kokeet kummankin lukukauden lopussa. Opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa joko koko vuoden asiat kattava koe tai halutessaan joku yksittäinen osio.

Kevätlukukauden opetuspäivät ovat 16.1., 23.1., 30.1., 6.2., 13.2., 27.2., 6.3., 13.3., 20.3., 27.3., 3.4., 10.4., ja 24.4. (koepäivä). Viikolla 8 (20.2.) ja kiirastorstaina 17.4. opetusta ei ole. 

**********

klo 17:30-18:15 peruskurssi 1/3 –tasoiset asiat, soveltuu aloittelijoille: kurssilla käydään läpi kaikkein keskeisimmät musiikin lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvät asiat, joita tarvitsevat ihan kaikki musiikin harrastajat. Lukuvuoden mittaisen alkeiskurssin tiedoilla pääset alkuun, jos et pysty sitoutumaan teoriaopintoihin pitemmäksi aikaa. Syyspuolella ehdimme harjoituskirjassa sivulle 15 saakka, kevätpuolella jatkamme siitä eteenpäin.

Teoriaopintoja varten tarvitset tämän musiikin teorian harjoituskirjan:

Harala – Mäkinen: Klaavi – Musiikin teorian harjoitustehtäviä – peruskurssi 1/3

(hinta n. 15 €, saatavana esim. F-musiikista, Ostinatosta, nettikaupoista)

**********

klo 18:15-19:00 peruskurssi 2/3 –tasoiset asiat, soveltuu aiemmin teoriaa opiskelleille, kerrataan ja syvennetään aiemmilla kursseilla opittuja asioita. Tähän ryhmään voivat tulla kaikki Heidin teoriakursseilla aikaisempina vuosina käyneet opiskelijat tai ne opiskelijat, jotka ovat opiskelleet teoriaa aikaisemmin muualla. Syyslukukaudella ehdimme kirjan sivulle 17 saakka, kevätpuolella jatkamme kirjaa eteenpäin.

Teoriaopintoja varten tarvitset tämän musiikin teorian harjoituskirjan:

Harala – Mäkinen: Klaavi – Musiikin teorian harjoitustehtäviä – peruskurssi 2/3

(hinta n. 15 €, saatavana esim. F-musiikista, Ostinatosta, nettikaupoista)

**********

BBG:n oppilaille teoriaopinnot ovat maksuttomia, muilta peritään 35 € / lukukausi. Uudet oppilaat voivat ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia opettajalle, mahdolliset kysymykset voi myös esittää sähköpostitse (heidi.jakkula(at)musiikkiopisto.fi).

**********

Ei kommentointia.