Yhteissoitto 6.4. – yhteissoittoa säveltäen!

08.03.13

Kategoria: tiedote, yhteissoitto |

Hei sinä viulisti, huilisti, pianisti, kitaristi, laulaja… muusikko!

Tekisikö mielesi musisoida porukassa, muttet oikein tiedä, miten löytäisit kanssamuusikoita – tai et keksi, mitä haluaisit muiden kanssa soittaa? Kiinnostaako säveltäminen, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaa? Haluaisitko improvisoida, mutta pelkäät, ettet osaa? Musiikkiopisto BBG tarjoaa keväällä yhteissoittoa juuri sinulle.

Lauantaina 6.4.2013 järjestetään Jokivarren koululla ilmainen työpaja klo 12-16. Vetäjinä toimivat Johanna Salminen ja Tanja Varha. Työpaja on tarkoitettu BBG:n oppilaille, ja mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Työpaja sisältää yhteismusisointia sekä improvisointi- ja sävellysharjoituksia niin leikin, kuvan kuin tarinoiden avulla. Perustaitoja ei tarvita ­– riittää, että saat tuotettua soittimellasi ääntä. Lisäksi tarvitset reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Toki kannattaa myös varautua ottamalla mukaan oma soitin ja eväät. Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja pitämään hauskaa!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostitse (tanja.varha (a) musiikkiopisto.fi) tiistaihin 26.3. mennessä. Ilmoittautumisesta tulee selvitä oppilaan nimi, instrumentti, (huoltajan) yhteystiedot sekä opettajan nimi.

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentointia.